23 Nisan Bozova'da Çoşku ile kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 96. yılı kutlama etkinliklerine Kaymakam Hidayet SARI ve eşi Ayşe SARI hanımefendi katıldı.
23 Nisan Bozova'da Çoşku ile kutlandı

Ayrıca törene Sulh Ceza-Hukuk Hakimi Yavuz AYTEKİN, İlçe Jandarma Komutanı Ali Abbas EYYÜBOĞLU, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Aydın YENER, Bozova Devlet Hastanesi Başhekimi M. Fatih AKSOY, İlçe Milli Eğitim Müdürü İzzet KILIÇ, Belediye Başkan Vekili Mehmet ÖZGÜL, İlçe Müftü Vekili Nevzat GÜL, ilçe Mal Müdürü Elif KARACA, İlçe Gençli...k ve Spor Müdürü Nesih ÇİFTÇİ, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Müslüm TURGUT, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet AKGÜN, Ziraat Odası Başkanı Suphi AKSOY, Şoförler Odası Başkanı Nihat SATICI, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasının ardından öğrenciler, öğretmenler ve protokolden oluşan kutlama komitesi saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşı’nı okudu. Anıt önündeki törenlerden sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü İzzet KILIÇ’ ın günün anlam ve önemini belirten açılış konuşması yer aldı. Etkinlikler öğrenciler tarafından günün anlam ve önemine uygun şiirler okunmasının ardından, Bozova Anaokulu öğrencilerinin dans ve oyun gösterileri ile devam etti.
23 Nisan Bozova'da Çoşku ile kutlandı

Atatürk Ortaokulu öğrencilerinin halk oyunları gösterilerinin ardından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Yıldızlar ve Küçükler (Kız-Erkek) Atletizm yarışlarına katılan 25 Erkek, 15 Kız olmak üzere toplam 40 sporcu arasında dereceye giren öğrencilere protokol üyeleri tarafından madalyaları takıldı ve voleybol turnuvasında birinci olan öğrencilere birincilik kupası takdim edildi. Kaymakamımız Sayın SARI Atletizm Yarışması Genç Erkekler kategorisinde ilçe de ve ilde birinci, bölgeler arasında ikinci ve Türkiye atletizm finalinde Türkiye beşincisi olan Ömer DELİ’ ye ve Yıldız Kızlar kategorisinde birinci olan Gülcan ALMAS’a başarı plaketlerini takdim etti.

Yorum Gönder

0 Yorumlar