Kaymakam Sarı Başlama Vuruşunu Yaptı

Bozova Platformu Futbol Turnuvası saat 18.00’da düzenlenen açılış programıyla başladı.
Bozova Kaymakamı Hidayet SARI
 Programa Bozova Kaymakamı Hidayet SARI’nın yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü İzzet KILIÇ, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Nesih ÇİFTÇİ, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdullah ÇETİNER, Ziraat Odası Başkanı Suphi AKSOY, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet AKGÜN, muhtarlar, öğretmenler ile çok sayıda vatandaş katıldı. 

 29 takımın iştirak ettiği turnuvanın başlama vuruşunu yapan Kaymakam Sayın SARI turnuvaya iştirak eden tüm takımlara ve oyunculara başarılar dileyerek fair play ölçülerinde bir turnuva dileğinde bulundu. Başlama vuruşundan önce Kaymakam SARI ve beraberindeki heyet takımlarla birlikte fotoğraf çektirdi ve turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar dilediler. 

 Kaymakam SARI’nın burada yaptığı konuşmasında turnuvanın tertip komitesinde yer alan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü, beden eğitimi öğretmenlerine ve Bozova Platformu Futbol Turnuvası sponsorları Bozova Devlet Hastanesi Başhekimi M. Fatih AKSOY, Ziraat Odası Başkanı Suphi AKSOY, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet AKGÜN, Abdulkadir ASLAN (Vodafone Aslan İletişim), Ömer UÇAR (Uçar Ticaret), Müslüm YILDIRIM (Muhtarın Yeri Lokantası), Mehmet ERDOĞAN(Muhasebeci-Mali Müşavir), Ali ALMAS (Gıda Mühendisi), Özel Son Damla Rehabilitasyon Merkezi, Mehmet ERBİL (Erbil Kırtasiye), Abdulkadir AKSOY (Türkcell Aksoy İletişim), Özel Bozova Rehabilitasyon Merkezi’ne teşekkür eden Kaymakam SARI, “Turnuvanın dostluk ve centilmenlik içerisinde geçmesini diliyorum” dedi.

Yorum Gönder

0 Yorumlar