Büyükşehir Bozova’da Çalışıyor

Bozova, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmaları ile birlikte her geçen gün daha da yaşanabilir bir ilçe haline geliyor. Altyapıdan ulaşıma, turizmden sosyal yaşama yaşama kadar birçok alanda çalışmalar yapılıyor.


Şanlıurfa'nın turizm alanında öne çıkan ilçelerinden Bozova'ya; altyapıdan yol çalışmalarına, yeni tesislerin yapımından sosyal yaşama kadar her alanda yenilikler sağlayan Büyükşehir Belediyesi, ilçede çalışmalarını sürdürüyor. 2016 planlamasının da uygulamaya konulduğu Bozova'ya yönelik yatırımlar vatandaşların takdirini topluyor.

İlçedeki çalışmalar sayesinde Bozova'nın her geçen gün daha da geliştiğini belirten Soğukkuyu Mahallesi Muhtarı Mustafa Polat, olası her sorun karşısında anında Büyükşehir Belediyesi yetkililerine ulaşabildiklerini söyledi.

İlçedeki değişimin her alanda hissedildiğini de sözlerine ekleyen Muhtar Polat, "Büyükşehir Belediyesi ilçeyi adeta şantiyeye çevirdi. Her alanda çalışma görüyoruz ilçemizde. Benim kendi mahallemde bir sorun olduğu zaman rahatlıkla iletiyorum ve Büyükşehir Belediyesi gelip sorunu yerinde de tespit ederek çalışma başlatıyor. Bu konuda duyarlılığı için Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür ediyoruz. Ayrıca Bozova - Çatak yolunun tamamen yapılarak yeni modern görünümüne kavuşması ile birlikte yoğunluk çok daha iyi seviyeye geldi.Tüm bu gelişmeler Bozova'nın kalkınmasını sağlayacaktır" dedi.

AKAN, "BOZOVA'DA BÜYÜK DEĞİŞİM YAŞANDI"

Şanlıavşar Mahallesi Muhtarı Müslüm Akan ise, altyapıda ilçenin büyük değişim yaşadığını dile getirdi. Muhtar Akan, "Biz Büyükşehir Belediye Başkanımıza güveniyoruz. İlçemiz için yapılan çalışmaları da takdirle karşılıyoruz. Tüm bu çalışmaların da devamını diliyoruz. Ben aynı zamanda Bozova Muhtarlar Dernek Başkanıyım. Diğer muhtar arkadaşlarımız da sıkıntılarını ilettikleri zaman Büyükşehir Belediyesi yetkilileri tüm sorunlar karşısında hemen çalışma başlatarak sıkıntıyı çözüme kavuşturuyor. Muhtarlar olarak hizmetlerinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Nihat Çiftçi'ye çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.


Yavuzselim Mahallesi Muhtarı Mustafa Taşçı da Bozova'nın hizmete susamış bir ilçe olduğunu ve bunun da Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmaları ile başarıya ulaştığını belirtti.

Yorum Gönder

0 Yorumlar