Bozovalı Gençler Okulları Onariyorlar

Bozova Genç Memur Sen teşkilatı üyesi bir grup gönüllü arkadaş tarafından birleştirilmiş sınıflı okulların baştan sona onarımı yapılıyor. Tamamen Kendi imkânlarıyla güzel işler yapma peşinde olan bir grup.
Bozova Genç Memur-sen
Muğlalı, Antalyalı, Kayserili, Ankaralı, Kırşehirli ve Şanlıurfalı olmak üzere farklı kesimlerden bir araya gelmiş yaklaşık 15 kişi. “İlim, irfan ve hikmet yolunda şuurlu bir gençlik” sloganı ile yola çıkan bu grupta öğretmeninden imamına, müdüründen sağlıkçısına herkes var. 19 Mayıs tatillerinden feragat eden bu güzel insanlar Gençlik bayramında anlamlı bir olaya imza attılar.

Bozova ilçesinde bulunan Altınlı İlkokulu’nda birçok değişiklik yaptılar. 1.2.3. ve 4. Sınıfların bir arada olduğu bu okulda işe okulun iç cephesini ve dış cephesini boyayarak başladılar. Sınıfın duvarlarına 4 adet yepyeni pano takarak duvarları şenlendirdiler. Okula yeni modern bir kitaplık kazandırdılar. Papatya desenli yeşil sıra örtüleri ile sınıfı ferahlatan bir görüntü ortaya koydular. Yeni perdeler, Atatürk Köşesi, Türk Büyükleri köşesi ve mevsim panoları ile sınıfta güzel bir ortam hazırladır. Yeni kitaplık üzerine yağlı boya ile kitap kurdu çizerek çocukların ufuklarında yeni alanlar açmayı hedeflediler. Ertesi gün okula gelen çocukların yüzlerinde oluşacak şaşkınlık ve belki de ilk defa çıkacak olan vaaooovv kelimesi için Gençlik bayramına yakışır bir etkinlik yaptılar.
Bozova Altınlı ilkokulu
Bozova Genç Memur Sen İlçe Başkanı Serhat KARA yaptığı açıklamada: “Altınlı İlkokulu'nun baştan sona tadilatını gerçekleştirdik. Bu güzel süreçte bizden desteklerini esirgemeyen dostlarıma, ilçe Eğitim Bir Sen ve Memur Sen Başkanımız Mehmet ÇETİNER'e, her zaman yanımızda olan Mahmut AYRAN'a ve şube müdürümüz Abdullah ÇETİNER'e teşekkür ederim.” Dedi.

Yorum Gönder

0 Yorumlar