Kaymakam Sarı, Yaralı Askeri Ziyaret Etti

Bozova Kaymakamı Hidayet SARI 26 Nisan'da Mardin'in Nusaybin ilçesinde PKK ile girilen çatışmada yaralanan Uzman Çavuş Mustafa Taş’ın Gölbaşı mahallesinde bulunan baba ocağını ziyaret etti.

Kaymakam Sarı, Yaralı Askeri Ziyaret Etti
Bozova Kaymakamı SARI ziyarette yaralanan Uzman Çavuş Mustafa Taş’ın babası Abdurrahman TAŞ’a, annesi Zeynep TAŞ’a ve abisi Ahmet TAŞ’a geçmiş olsun dileklerinde bulunarak Uzman Çavuş Mustafa Taş’a acil şifalar diledi. Yaralandıktan sonra Ankara'daki tedavisinin ardından baba ocağına dönen Uzman Çavuş Taş, tedavisinin ardından geçici görevle gittiği Nusaybin'e tekrar dönmek istediğini dile getirdi. Bozova Kaymakamı SARI, “Vatanın bölünmez bütünlüğünü korumak, milletimizin huzur içinde yaşamasını sağlamak amacıyla kahramanca şehit düşen vatan evlatlarımızı rahmetle anıyor, gazilerimize ise acil şifalar diliyorum, Ailenin maddi ve manevi her türlü sorunları ile Bozova Kaymakamlığı olarak yakından ilgileneceğiz” dedi.

Uzman Çavuş Mustafa Taş'a geçmiş olsun ziyaretinde Bozova Kaymakamı Hidayet SARI’ya Bozova Devlet Hastanesi Başhekimi Fatih AKSOY eşlik etti.

Yorum Gönder

0 Yorumlar