Bozova Belediyesinden İftar Buluşması

Bozova Belediyesi tarafından yeni yapılan Kültür ve Sanat Merkezinin kafeterya bölümünde mahalle muhtarları ve çeşitli kurum ve kuruluş temsilcilerinin katıldığı bir iftar buluşması düzenlendi.

Bozova Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programında  birçok mahalle muhtarı, Yaylak sulama birliği temsilcileri, Bozova sulama birliği temsilcileri, Eğitim-sen temsilcileri, Bozova belediyesi Eş başkanı, Eş başkan yardımcıları ve belediye meclis üyeleri DBP Bozova ilçe örgütü Eş başkan ve yöneticileri, mahalle meclisi üyeleri bir araya geldi.

İftar yemeğinden önce kısa bir konuşma yapan Bozova Belediyesi Eşbaşkanı Zeynel TAŞ, tutulan oruçların ve edilen duaların ülkede yaşanılan kaos ve sorunları sonlandırarak Barış,Huzur ve Mutluluklara vesile olmasını diledi.


Sıcak ve neşeli bir şekilde geçen İftar yemeğinden sonra Bozova Belediye Eş Başkanı Zeynel TAŞ yemeğe katılan misafirlere ve mahalle muhtarlarıyla Bozova'nın sorunları, Belediyenin çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi alışverişi yaptı.



Yorum Gönder

0 Yorumlar