Bozova Platformu son iftarını verdi

Ramazan ayı münasabetiyle Bozova Platformu tarafından hafta ç günü farklı yerlerde verilen iftar etkinliğinin sonuncu dün Bozova Kaymakamlığı önünde verildi.

Bozova’da haftanın üç günü farklı köylerde toplu iftar yemeği veren Bozova Platformu iftar yemeklerinin sonuncusunu İlçe Merkezinde verdi. Hükümet Konağı bahçesinde, “Birlik, Beraberlik ve Kardeşlik” adı altında on ikincisi düzenlenen iftar programına, Kaymakam Hidayet Sarı, Bozova Platformu üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İftar Programı, ilahi ve Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Ardından dua eden katılımcılar, birlikte iftar açtı. Kaymakam Hidayet Sarı burada yaptığı konuşmada, “Bugün burada vatandaşlarımız ile birlikte iftar yemeğinde buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz, Bozova Platformu olarak düzenlenen iftar programlarında emeği geçen bütün arkadaşlarımıza ve bu platformda üye olan, görev alan ve davete icabet eden vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Kalplerin yumuşamasına insanların bir araya gelmesine vesile olan bu mübarek Ramazan akşamında Allah hepinizin tuttuğu oruçları kabul etsin. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın. Hepinizin Kadir gecesi mübarek olsun. İnşallah bu iftar yemeklerini gelenekselleştirmek istiyoruz. ” dedi.

İlçe Müftüsü Abdulcelil Alpkıray tarafından okunan duadan sonra Platform üyeleri ve vatandaşlar birlikte çay içerek sohbet etti.





Yorum Gönder

0 Yorumlar