Bozova'da Şehitler için mevlüd okundu

Bozova’da darbe girişiminde şehit olan polis, asker ve vatandaşlar için yürüyüş yapıldı, mevlid okundu ve dualar edildi. Türk bayrakları ile toplanan vatandaşlar, dün gece olduğu gibi bugün de darbe girişimine tepki gösterdi ve şehit olan asker, polis ve sivil halk için yürüyüş yapıldı.

 AK Parti Şanlıurfa Millet Vekili M. Ali Cevheri, Bozova Kaymakamı Hidayet Sarı, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, İlçe Jandarma Komutanı Ali Abbas Eyyüpoğlu, İlçe Emniyet Amiri Coşkun Kaya, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Akgün, Devlet Hastanesi Başhekimi Fatih Aksoy, Ziraat Odası Başkanı Suphi Aksoy ve diğer kurum amirleri de vatandaşlarla birlikte meydandaydı, vatandaşlarla kol kola girerek tekbirler ve salavatlar eşliğinde Ulu Camii’ne kadar yürüyüşe geçti.

Yürüyüş sonrasında AK Parti Şanlıurfa Millet Vekili M. Ali Cevheri, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Akgün birer konuşma yaptılar. Konuşmaların ardından Ulu Camii’nin dolup taştığı bu gecede tüm şehitler için mevlidi şerif okundu ve ülkemizde yaşanan üzücü hadiselerin son bulması için dualar edilirken, tüm şehitlerimiz için eller semaya kalktı.

Yorum Gönder

0 Yorumlar