Çetiner'den Ramazan Bayramı mesajı

Bozova Memursen ve Eğitim Birsen ilçe başkanı Mehmet ÇETİNER Ramazan Bayramı dolayısıyla bayram mesajı yayınladı.

Bayram Mesajında tuttuğumuz Oruçlar ,okuduğumuz, dinlediğimiz ve hayatımıza rehber edindiğimiz Kuranla hemhal olarak geçirdiğimiz bir Ramazan ayını daha geride bırakmış bulunmaktayız diyen Memur- Sen ve Eğitim bir sen İlçe Başkanı Mehmet ÇETİNER , Bu ayda orucun derin manevi eğitimini, sahur ve iftarın bereketini ve Kuran tilavetinin kalbimizde huşu uyandırmasının sevincini derinden hissederek gönüllerimizi coşturup maneviyatımızı kuvvetlendirdik.

Ellerimiz her zamankinde daha çok iyiliğe açıldı. Fakirleri, kimsesizleri gözeterek, düşkünlere yardım ederek yardımlaşmanın ve dayanışmanın, hayırda yarışmanın, yaraları sarmanın, insanların derdiyle dertlenmenin en güzel örneklerini sergiledik. Bu vesileyle hikmet gözüyle iç dünyamıza bir yolculuk yapıp, kendimizi sorgulayıp öz eleştiri yaparak günah, çirkin ve kötü olan her şeyi geride bırakma kararı aldık.”dedi.


Ramazan Bayramının, milletçe birlik ve kardeşlik içinde bayramın coşkusunu yaşamak, sevincini ve kederini paylaşmak olduğunun altını çizen  Çetiner , bu bayramda büyüklerimizi, annemizi, babamızı, yakınlarımızı, komşularımız ve dostlarımızı ziyaret edelim. Bencilliği, kin ve nefreti içimizden söküp atalım, dargınlıklara son verelim diyerek  mesajını şöyle tamamladı: Bu duygu ve düşüncelerle, tüm Müslümanların , Bozovalı hemserilerimin ve üyelerimizin Ramazan bayramını kutluyor, Bayramın tüm insanlığa huzur ve mutluluk getirmesini, milletçe birlik ve beraberlik içinde kardeşçe daha nice bayramlara kavuşmayı Rabbimden temenni ediyorum.

Yorum Gönder

0 Yorumlar