Bozova şehidini toprağa verdi

İstanbul’daki patlamada şehit olan polis memuru Mehmet Taş, memleketi Şanlıurfa’nın Bozova İlçesine bağlı Gerdek kırsal Mahallesinde gözyaşları arasında toprağa verildi.
İstanbul’daki patlamada şehit olan polis memuru Mehmet Taş, memleketi Şanlıurfa’nın Bozova İlçesine bağlı Gerdek kırsal mahallesinde gözyaşları içinde defnedildi. Şehidin tabutuna sarılan anne İmhan Taş ve kardeşleri gözyaşlarına hakim olamadı. Oğlunun tabutu başında fenalaşan anne İmhan Taş’a sağlık ekipleri müdahale etti. İl Müftüsü İhsan Açık tarafından kılınan cenaze namazına Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, milletvekilleri, siyasi parti temsilcileri, ilçe kaymakamı, şehidin yakınları ve vatandaşlar katıldı.
Cenaze namazı öncesi bağıran şehidin bir yakını, Türkiye Devleti insanlarının yumruk haline geldiğini, birlik ve beraberliğin mahşer yerine kadar devam edeceğini söyledi.
Namazın ardından omuzlara alınan şehidin tabutu defnedilmek üzere mahalle mezarlığına götürüldü. Şehit polis memuru Mehmet Taş gözyaşları ve dualarla defnedildi.
Şehit polis memuru Mehmet Taş’ın 3’ü kız, 3’ü erkek olmak üzere 6 kardeşinin olduğu ve şehidin ise ailenin en küçük çocuğu olduğu öğrenildi.

Yorum Gönder

0 Yorumlar