Bozovagücü U19 farklı kaybetti

Şanlıurfa’ya ikinci profesyonel takımı kazandırmak için kollarını sıvayan Karaköprü Belediyespor, bunun yanında altyapıya verdiği önemle de spor camiasından takdir kazandı.


Kurduğu altyapı ile herkesin beğenisini kazanan Karaköprü Belediyespor’un altyapı oyuncuları şu sıralar durdurulamıyor. Karaköprü Belediyespor U19 takımı mücadele ettiği grupta rakiplerini gol yağmuru yaşatmasının yanı ıra futbol dersi de veriyor. Karaköprü Belediyespor U19 takımı yeni haftada Bozova Gücü ile karşı karşıya geldi. Bozova’da oynanan maçta taraftarlar hem gole hem de futbola doydu. Maça hızlı ve daha atak başlayan taraf rakip Karaköprü Belediyespor U19 takımı oldu. Karaköprü temsilcisi çok geçmeden aradığı golleri bulmaya başladı. İki takımın karşılıklı gollerine sahne olan maçta kıran kırana bir mücadele ortaya çıktı.

90 dakikanın sonunda gülen taraf Karaköprü U19 takımı oldu. Karaköprü Belediyespor U19 takımı zorlu Bozova Gücü deplasmanını 6-2 kazandı ve galibiyeti kendisine gönül verenlere hediye etti. Bozova temsilcisi rakibinin attığı 6 gole ise 2 golle yanıt verdi ve rakibinin galibiyetine engel olamadı.


Yorum Gönder

0 Yorumlar