Başkan Demirkol'dan Bozova ziyareti

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Bozova İlçesi’nde kaymakamlığı ve belediyeyi ziyaret ederek, ilçe halkıyla bir araya geldi. Yeniden görevlendirmenin yapıldığı Bozova Belediyesinin her zaman yanında olduklarını ve olacaklarını ifade eden Başkan Demirkol, “Bizim anlayışımızda insanlarımızın mutlu olması için, insanlarımızın kendini huzurda, güvende hissetmesi” dedi.

Başkan Fevzi Demirkol, beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Osman Uludağ, Belediye Meclis üyeleri Abdulkadir Altundağ, Emin Coşkun, İsmail Güneş, Mehmet Aslan ve Mehmet Toprak ile Bozova İlçesi’ne gitti. Başkan Demirkol ve beraberindekiler, ilk olarak Bozova Kaymakamlığı’na geçerek, İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Zekeriya Göker ile görüştü. AK Parti Bozova İlçe Başkanı Mehmet Akgün’ün de eşlik ettiği ziyarette Başkan Demirkol, Kaymakam Göker ile Bozova’da destek verdikleri çalışmaları görüştü. Heyet, görüşmenin ardından ilçedeki esnaf ve vatandaşlarla görüştükten sonra Bozova Belediyesi’ne geçti. Burada Bozova Belediye Başkan Yardımcısı Tahir Kalkan tarafından karşılanan heyet, ilçedeki çalışmalar hakkında görüştü.

Ziyarete ilişkin açıklama yapan AK Parti İlçe Başkanı Akgün, “Haliliye Belediye Başkanımız Sayın Fevzi Demirkol, Bozova’ya geldiler. Kaymakam beyi ziyaret ettiler. Değerli abime Bozova’ya ve Bozova Belediyesine yaptığı desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Bozova Belediye Başkan Yardımcısı Tahir Kalkan ise, “Öncelikle Haliliye Belediye Başkanımız Fevzi Demirkol ve meclis üyelerine, bizi ziyaret ettikleri için ve destek verdikleri için teşekkür ediyorum. Ayrıca Sayın Kaymakamımızın da belirttiği gibi burada hizmette elimizden geleni yapacağız. Desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

GÖKER: BAŞKAN FEVZİ DEMİRKOL YANIMIZDA OLDU

Bozova Belediyesine Başkanvekili olarak görevlendirilen Kaymakam Zekeriya Göker, görevi devraldığı günden itibaren Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’un hizmetlere destek konusunda yanlarında olduklarını söyledi. Yaptıkları ziyaretin kendilerine moral ve motivasyon kazandırdığını söyleyen Kaymakam Göker, şunları söyledi:

“Sayın başkana ziyareti için teşekkür ediyoruz. Bilindiği üzere burada başkanvekili olarak görevlendirildik ve bu hizmeti yerine getiriyoruz. Bu hizmetin yerine getirilmesi esnasında da değişik ihtiyaçlarımız oldu. Bu ilk günden itibaren sağ olsun hem Haliliye Belediye Başkanımız hem de diğer kurumlardan birçok destek gördük. Başkanımız da bugün burada hem temizlik işlerinin vermiş olduğu katkıya hem sosyal işlerimizin vermiş olduğu katkıdan dolayı hem Haliliye Belediyemize hem de belediye meclisine, destek veren tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bunun yanında bu zamana kadar çalışmalarda bize gerekli kolaylığı sağlayan tüm kamu kurum ve kuruluşlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu tür ziyaretler, bizi moral olarak üst düzeyde tutuyor. Beraber olduğumuzu, birlikte olduğumuzu hissettiriyor. Bu duygu düşünceler, hizmetlerimize aşk ve şevki yansıtıyor. Bu nedenle kendilerine teşekkür ediyoruz.”

DEMİRKOL: BOZOVA BELEDİYESİNİN HER ZAMAN YANINDAYIZ

Başkan Fevzi Demirkol da, yaptığı açıklamasında Bozova Belediyesinin her zaman yanında olacaklarını ifade etti. Başkan Demirkol, şunları kaydetti:

“Bugün belediye meclis üyelerimizle birlikte Bozova Kaymakamımız Sayın Zekeriya Göker beyefendi ve Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Tahir Kalkan beyefendiyi ziyaret ettik. Bozova halkıyla selamlaştık, kucaklaştık. Bizim Bozova Belediyesi’ne ve Bozova’nın belediyecilik hizmetlerine nasıl bir katkıda bulunuruz düşüncesiyle Sayın Kaymakamımızla, belediye başkan yardımcımızla fikir alışverişinde bulunduk. Bizim anlayışımızda insanlarımızın mutlu olması için, insanlarımızın kendini huzurda, güvende hissetmesi için hem teknik anlamda, hem personel anlamında hem de fiziki şartlarda Bozova Belediyesinin her zaman yanında olduğumuz gibi bundan sonrasında da yanında olacağız. Bizi sıcak karşıladıkları için Sayın Kaymakamımıza ve belediye başkan yardımcımıza teşekkür ediyorum. Yine aynı şekilde beni yalnız bırakmayan Haliliye Belediyesinin meclis üyelerine de teşekkür ediyorum.”

Açıklamaların ardından Başkan Demirkol ve beraberindekiler, ilçeden ayrıldı.

Yorum Gönder

0 Yorumlar