Pursaklar Belediyesi Bozova'da

Kayyum atanan belediyelerle tecrübe paylaşımında bulunmak üzere Bozova Belediye ile kardeş şehir yapılan Pursaklar Belediyesi, tecrübeli personelini bölgeye göndererek çalışmalara başladı.
Pursaklar Belediyesi sosyal işler, satın alma, çevre mühendisi, harita mühendisi ve diğer teknik alanlarda hizmet veren personel, Bozova Belediyesi’ne giderek çalışmalarına başladı. Pursaklar Belediyesi’nin tecrübelerini bölgeye aktarmak ve Bozova halkına daha iyi hizmetler sunabilmek için giden ekip, ilk olarak Bozova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Zekeriya Göker’i ziyaret ederek ilçedeki eksiklerin tespiti yönünde çalışmalar yaptı. Yapılan inceleme ve değerlendirmeler sonucu oluşturulan raporları uygulamaya koymak için kolları sıvayan Pursaklar Belediyesi personeli, ilçede yoğun mesai verecek.
Kayyum atanan belediyelere yardımcı olmak için “kardeş şehir” uygulaması kapsamında Pursaklar Belediyesi ile Bozova Belediyesi arasındaki iş birliği ve yardımlaşma bölgedeki personel tarafından sağlanacak.

Yorum Gönder

0 Yorumlar