Bozova Kano Yarışlarında ilimizi temsil etti

Türkiye Kano Federasyonu Başkanlığınca Eskişehir’de 4-6 Ağustos 2017 tarihleri arasında düzenlenen Türkiye Kupası Kano yarışlarına Şanlıurfa’yı Temsilen Bozova katıldı. 


Haber: Mehmet Halhalli Türkiye Kupası Kano yarışlarına Bozova spor kulüpleri Bozova 75.Yıl MTAL GSK ve Bozova GSK katıldı. Bozova Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada: “Kano Federasyonu faaliyetlerine katılan sporcularımız Eskişehir’de büyük bir deneyim kazanmışlardır. ilk yarışları olmasına rağmen sporcularımız finalde yarışmışlardır. Gençlerimizin bu faaliyete katılmalarında destek veren Kaymakamımız Sayın Zekeriya Göker ve Genclik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sayın Mustafa Hakan Keşküş’e teşekkür ederiz. Yarışlar esnasında sporcularımızın yarışması için tekne veren Rize ve Adana Kano ekibine, Kardeş kulüp Tuzla Deniz Yıldızı Spor kulübüne Türkiye Kano Federasyonu Başkanı Alper Cavit Kabakçı ve yönetim kuruluna, Federasyon Teknik Kurulundaki arkadaşlara ayrıca teşekkür ederiz.” denildi. İl defa Kano yarışlarına katılan Bozova ekipleri yarışmalarda, miniminkiler kategorisinde 500 metrede Türkiye 4.suAli Kemal Sarar olurken, Gençler kategorisinde 500 metre Türkiye 7.si olan Yusuf Ercan oldu.


 Bozova’yı temsil eden antrenörlere ve kulüp yöneticilerine Bozova Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü tarafından tarafından teşekkür edildi.

Yorum Gönder

0 Yorumlar