Çiftçi, Bozovalılarla buluştu

Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Bozova temasları çerçevesinde Büyükşehir Belediyesince ilçe genelinde devam eden çalışmaları inceleyerek esnaf ile vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, kent merkezinin yanı sıra her gün bir ilçe ziyareti gerçekleştirerek gerek 24 Haziran seçimleri ile ilgili çalışmalarını gerekse vatandaşların öneri ve taleplerini dinlemeye devam ediyor.

Başkan Çiftçi'nin Halfeti'nin ardından ilçe ziyaretleri kapsamında adresi bu kez Bozova oldu. Bozova'da ilk olarak Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenleme çalışmaları tamamlanan Bozova Asri Mezarlığı ile Bozova Kent Parkını gezen Başkan Çiftçi ardından Bozova Kaymakamı ve aynı zamanda Bozova Belediye Başkan Vekili Zekeriya Göker ile birlikte ilçe merkezinde esnafı ziyaret etti.

Esnafa hayırlı işler temennisinde bulunan Başkan Çiftçi, tüm esnaf gruplarına önem verdiklerini söyledi. Akşam saatlerinde düzenlenecek iftara katılmak üzere ilçeye gelen Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin'in de katıldığı ziyaretler iftar sonrası da devam etti.

Yorum Gönder

0 Yorumlar