Anadolu Yıldızlar Ligi Bozova'da tamamlandı

Bozova Belediyesinin katkıları ile 10-11 Mart 2018 tarihleri arasında Bozova Kız Anadolu İHL spor salonunda, Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) kapsamında Adıyaman, Gaziantep, Kilis, Diyarbakır, Batman ve Şanlıurfa, İllerinden Bay-Bayan 132 Karateci ve görevlinin katıldığı ANALİG Güneydoğu Grubu Karate müsabakaları yapıldı.

Birinci gün Erkekler Kata ve Kumite müsabakaları yapıldı. Açılış törenine Bozova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Zekeriya Göker, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş İlçe protokolü ve vatandaşlar katildi.

İkinci günde Bayanlar Kata ve Kumite müsabakaları yapıldı. Kapanış töreninden önce İkinci gün müsabakaları sonunda dereceye giren sporcuların madalya başarı belgesi ve hediyeleri Kaymakam ve Belediye Başkan v Zekeriya Göker ve İlçe protokolü tarafından verildi.

Kapanış Törenine Kaymakam ve Belediye Başkan v Zekeriya Göker’in yanı sıra İlçe Emniyet Müdürü Tarık Arin, Akparti İlçe Başkanı Süleyman Deveci, Şanlıurfa Askf Başkanı Mehmet Aktaşoğlu, Belediye Meclis Üyesi Ali Ekinci, İlçe Müftüsü Mustafa Turgut, İlçe Sağlık Müdürü Ozan Özgür, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Nesih Çiftçi Katıldılar.



Yorum Gönder

0 Yorumlar