Jandarmadan silah kaçakçılığı operasyonu



Jandarma ekipleri tarafından Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde gerçekleştirilen silah kaçakçılığı operasyonunda silah ve tüfekler ele geçirilirken 1 kişi de tutuklandı.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince silah ve mühimmat kaçakçılığına yönelik yapılan çalışmalar sonucu 03 Ekim 2019 tarihinde Siverek’te Y. mahallesinde operasyon yapıldı.

Operasyon kapsamında adli Makamlardan alınan arama kararına istinaden Siverek ilçesi, Y. mahallesinde E.Ö. isimli şahsın ev ve eklentileri ile aracında yapılan arama sonucunda, gizlenmiş vaziyette (1) adet 7.62 mm. çapında AK47 kaleşnikof piyade tüfeği ile (2) adet 5.56 mm. çapında M16 COLT marka piyade tüfeği olmak üzere toplam (3) adet uzun namlulu piyade tüfeği ele geçirildi.

Silah ve Mühimmat Kaçakçılığı suçundan E.Ö. isimli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheli şahıs işlemlerin tamamlanmasını müteakip 04 Ekim 2019 tarihinde çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Yorum Gönder

0 Yorumlar