‘Her şeyi belediyeden beklemek yanlış’

Şanlıurfa Dernek Odaları, Aziz aydınlık
Aziz Aydınlık'tan Şanlıurfaspor açıklaması

Urfa Değişim Gazetesi’nde yer alan habere göre, TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Şanlıurfaspor, maddi sorunlarla boğuşmaya devam ediyor. Sezon başından beri maddi sorunları aşamayan Şanlıurfaspor yenilgi ile başladığı sezonda kötü gidişatını devam ettiriyor. Öyle ki Şanlıurfaspor'un karşı karşıya kaldığı sorunlar, kentte fazla gündeme de getirilmiyor.

Taraftar bile destek vermiyor
Maddi sorunlar nedeniyle maçlara odaklanamayan Şanlıurfaspor, çıktığı her maçta büyük mağlubiyet yaşıyor. Şanlıurfaspor'un kötü gidişatından belediyeler tarafından verilecek olan desteklerle biteceği sürekli gündeme getirilse de kentte faaliyet gösteren dernekler ve STK'lar da bu sorunla ilgilenmiyorlar. Şanlıurfaspor taraftarı bile takımına destek olmak için stadyuma gitmiyor. Öyle ki Şanlıurfaspor'un evinde oynadığı maçlarda stadyum boş kalıyor.

Aydınlık, dernek ve oda başkanlıklarını da işaret etti
Şanlıurfaspor'un karşı karşıya olduğu sorun ile ilgili açıklamalarda bulunan CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, sorunun sadece belediye başkanlarından kaynaklandığı görüşünün yanlış olduğunu belirtti. Sorunun çözümü için Şanlıurfa'da faaliyet gösteren dernek ve oda başkanlıklarını da işaret eden Milletvekili Aydınlık, "Şanlıurfaspor'un sorununun sadece belediyeler ile çözüme kavuşacağı görüşü yanlıştır. Şanlıurfa'da bin 554 dernek ve odalarımız var. Şanlıurfaspor'un sorunu için bu dernek ve oda başkanlıkların tümünün bir araya gelmesi gerekir. Gerekirse yönetimlerin değiştirilmesi görüşülür. Hep birlikte bu sorunun çözümü için çalışmalıyız." ifadelerini kullandı. 

Yorum Gönder

0 Yorumlar