Bozova Kaymakamlığı Üç Vatandaşı Ev Sahibi Yaptı

Bozova ilçe genelinde yardıma muhtaç vatandaşların ve evi olmayan vatandaşlara yeni ev yapıldı. 

Bozova Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından Bozova sınırları içerisinde ikamet eden yardıma muhtaç vatandaşların ve evi olmayıp yahut evi olup yaşanılacak durumda olmayan engelli 3 vatandaşın yeni yapılan evlerin teslim töreninde açılış kurdelelerini Kaymakam Hidayet SARI tarafından kesildi.


Yeni yapılan betonarme evler 90 m2 olup 2+1 şeklinde projelendirildi. Geçtiğimiz günlerde yapımı tamamlanan İlçemiz Fevzi çakmak mahallesinde Ali BULUT, Gölbaşı mahallesinde Medet YOLCU ve Yavuz Selim mahallesinde ikamet eden Cevher BİLGEN isimli vatandaşlarımızın evlerini Kaymakam SARI hayırlı olsun dileklerinde bulunarak anahtarları ev sahiplerine teslim etti.



Yapımı tamamlanan yeni evlerle ilgili Bozova kaymakanı SARI yaptığı konuşmada şunları söyledi; ‘‘ İlçemiz sınırları içerisinde ikamet edip maddi yetersizlikleri ve engel durumları göz önünde bulundurulan 3 vatandaşımızın evinin anahtarlarını teslim etme heyecanı içerisindeyiz. İnsanın insanca yaşayabileceği bir mekânda hayatını sürdürmesi muhakkaktır ki insani bir haktır. Bizde SYDV olarak daha etkin ve hızlı şekilde muhtaç vatandaşlarımıza ulaşması adına büyük gayret sarf etmekteyiz. Bu doğrultuda devletimizin sosyal politikalarını tabana yayma ve insanımıza verilen değeri gösterme adına evi olmayan ya da evi olup da onarım ile giderilmeyecek kadar hasarlı olan vatandaşlarımıza yeni evlerinin anahtarlarını teslim ettik. Devletimizin şefkati ile her zaman vatandaşlarımızın yanında olduğunu gösteren bu mutluluk veren projelerimiz ile söz konusu vatandaşlarımızı ileri zamanda yaşayacakları mağduriyetleri de yok edecektir. Bu gibi heyecan uyandıran ve yardıma muhtaç vatandaşlarımızın bir ömür yüzlerini güldürecek projelerimizi devam edeceğiz. ’’ dedi.

                                

Anahtar teslimine Bozova Kaymakamı Hidayet SARI yanı sıra Bozova Belediye Başkanı Zeynel TAŞ, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Müslüm TURGUT, İlçe Milli Eğitim Müdürü İzzet KILIÇ, İlçe Müftüsü Abdulcelil ALPKIRAY, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Nesih ÇİFTÇİ, İlçe Vakıf Müdürü Veysel CAN, İlçe Tarım Müdürü Sait SARAÇOĞLU, Yavuz Selim Mahalle Muhtarı Mustafa TAŞÇI, Fevzi Çakmak Mahalle Muhtarı Osman AKGÜN ve Gölbaşı Mahalle Muhtarı M. Ali ÖZGÜL katıldı.

Yorum Gönder

0 Yorumlar