Bozovalı Yıldız, Şehit oldu

Bozovalı Müslüm Yıldız, darbe girişimi sonrası yurt genelinde sürdürülen demokrasi nöbetinde Gaziantep’te arabadan sarktığı sırada düşerek hayatını kaybettiği iddia edildi.

Edinilin bilgilere göre; Gaziantep’te Parlel devlet yapılanmasının (PDY) darbe girişimine karşı Demokrasi nöbeti tuttuğu sırada arabadan sarktığı sırada düşen Yıldız hayatını kaybederek Bozova’nın Demokrasi yolunda hayatını kaybeden ilk şehidi oldu.

Bozova Kaymakamı Sarı ailesine taziye ziyartinde bulundu

Bozova Kaymakamı Hidayet Sarı , Gaziantep’te bölücü terör örgütü FETÖ mensuplarının darbe girişimini protesto ettiği sırada hayatını kaybeden 17 yaşındaki Bozova’lı Müslüm Yıldız’ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Babası Bülent Yıldız’a ve dayısı Şanlıavşar Muhtarı Müslüm OKAN’a başsağlığı dileyen Kaymakam Sarı, Bu milletin Müslüm'e ve demokrasi için canını veren tüm şehitlere minnettar olduğunun altını çizdi.

Ziyaret esnasında İlçe Müftü Vekili Nevzat GÜL de Yıldız için Kuran-ı Kerim okudu ve dua etti. Bozova kaymakamına Gölbaşı Mahalle Muhtarı M. Ali ÖZGÜL eşlik etti.

Yorum Gönder

0 Yorumlar