Bozovagücü Spor Liderliği kimseye kaptırmıyor

Şanlıurfa 1. Amatör Ligi B grubunda mücadele eden Bozovagücü Spor deplasmanda Halfeti Spor ile karşılaşan Bozovagücü Spor maçı 3-1 almayı bildi. Böylelikle son 3 lig maçından galibiyetle ayrıldı.

1. Amatör B grubunda lider olan Bozovagücü Spor galibiyetlerine devam ediyor. Kendi grubunda lider olan bozovagücü Spor 11. Hafta aldığı yenilgiden sonra son 3 lig maçını da kazanmayı başardı. Bu yılki tek hedefleri şampiyonluk olan Bozovagücü Spor rakiplerini tek tek geride bırakarak şampiyonluğa her hafta bir adım daha yaklaşıyor.

1. Amatör B grubunda 14. Haftasında deplasman da Halfeti Spor konuğu olan Bozovagücü Spor buradan da galibiyetle ayrılmayı bildi. Halfeti İlçe Sahasında oynanan karşılaşma hakemin düdüğü ile başladı. Maça hızlı başlayan taraf konuk ekip Bozovagücü Spor oldu. Rakibini adeta domine eden Bozovagücü Spor bulduğu posizyonlarla Halfeti Spor kalesine tehlikeli geliyordu. Şampiyonluk adına mutlak 3 puana ihtiyacı olan Bozovagücü Spor aradığı golü ilerleyen dakikalarda Hüseyin Satıcı’nın asisti ile Mahmut yaşarın golü ile buldu. Böylelikle 1-0 öne geçen Bozovagücü Spor biraz rahatladı. Dakikalar ilerledikçe önde olmasına rağmen rakibini bastıran Bozovagücü Spor Mehmet Gül ve Mahmut Yaşar’ın golleri ile maçtan 3-1 ayrılmayı başardı.

Maçın yıldızı ise Bozovagücü Spor’da iki gol kaydeden Mahmut Yaşar oldu. 14. Hafta sonunda Halfeti Spor deplasmanından galip ayrılan Bozovagücü Spor 9. Galibiyetini elde ederken 29 puanda yer alıyor. Lider olan Bozovagücü Spor’u 2. Sırada Şanlıurfa D.S.İ Spor 27 puan ile takip ediyor. Halfeti Spor ise 21 puan ile 6. Sırada yer aldı.

Yorum Gönder

0 Yorumlar