Bozova'da kırsal yollarda çalışma sürüyor

Yüzölçümü bakımından Türkiye'nin en büyük 7'nci ili olan Şanlıurfa'da Büyükşehir Belediyesi, 3 bin kırsal yerleşim bölgesine hizmet ulaştırmak için çalışmalarını sürdürüyor. 

Kırsal bölgelerde altyapı sistemleri kuran Büyükşehir Belediyesi, yol ağlarıyla da ulaşım sorununu çözüme kavuşturuyor.

Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinin yanı sıra ilçelere ve kırsal bölgelere yönelik hizmetlerini sürdürüyor.  Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri Bozova ilçesindeki kırsal mahallelerdeki stabilize yol, sathi asfaltlama, reglaj ve büz boru  çalışmalarını mevsim şartlarına bağlı olarak sürdürüyor

Kırsal mahallelerde çalışmalarını sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, İrme, Küçükburç, Öveçli, Sögütlü, Hacılar, Küçük Tülmen, Kevik, Yalıntaş, Türkmenören, Küpeli, Sıgırcık içi, Tatarhöyük, Çatak, Pınarbaşı, Hacı Köyü, Kepirce, Hayrat, Kaçarsaluca, Mezra, Şeyhler, Koçhisar, Eskin, Selamet, Aşmesor kırsalı mahallelerinde önemli aşamaya geldi. Bu çalışmalar kapsamda Bozova ilçesindeki kırsal mahallelerde toplam 1. ve 2. Kat sathi asfalt kaplama 16 km, Stabilize yol 56 km, Reğlaj 20 km, Büz boru 400 m çalışmaları yapıldı.


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Şanlıurfa'nın 13 ilçesinde çalışmalarını mevsim şartlarına bağlı olarak sürdürdüğünü belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, koşulları iyileştirmek için çalışmaların aralıksız süreceğini belirtti.

Yorum Gönder

0 Yorumlar