Bozova için ilk yorum Semih Serdar Sarı'dan geldi

Şanlıurfa'nın Bozova İlçesi için 4 aydır beklenen AK Parti İlçe Başkanı belli oldu. 24 adayın yarıştığı AK Parti Bozova İlçe Başkanlığına Süleyman Deveci'nin getirilmesinden sonra ilçe başkanlığına aday olan genç siyasetçi yeni seçilen başkana başarılar diledi.

Geçtiğimiz gün AK Parti Merkezinden Bozova için 5 aday Ankara'ya çağırılmasından kısa bir süre sonra merkez yeni başkanı Süleyman Deveci olarak açıkladı. İl Başkanı Beyazgül Twitter hesabından Süleyman Deveci'nin Bozova için hayırlı olmasını diledi.



Ak Parti Bozova İlçe Başkanlığı için aday olan Semir Serdar Sarı yeni seçilen Başkan'ı tebrik ederek şu sözleri kaydetti, "AK Parti Bozova İlçe Başkanlığı adaylığım sürecinde şahsıma destek veren tüm dost, akraba ve dava arkadaşlarıma en kalbi duygularımla teşekkür ederim. Genel Merkezimizin belirlemiş olduğu yeni İlçe Başkanımız Süleyman Deveci'yi tebrik ederek bu zorlu görevde kendisine Allah'tan muvaffakiyetler dilerim. Partimizde küskünlük asla olmaz. Zira bir dava partisi olan Akparti'de koltuk, makam ve mevki sevdasına yer yoktur. Verilen görev demek büyük bir sorumluluğu devralmak, bu sorumluluğun gereğini hakkıyla ifa etmek ve gerektiğinde gönül rahatlığı ile görevi devretme vardır. Reisimizin liderliğinde tüm dava arkadaşlarımızla birlikte durmak yok yola devam diyoruz. Bundan sonraki hedefimiz 2019 seçimlerini yüksek bir başarı ile kazanmak için var gücümüzle çalışmaktır. Allah yar ve yardımcımız olsun... tekrar da Süleyman Deveci abimize başarilar dilerim." diyerek sözlerine son verdi.

Yorum Gönder

0 Yorumlar