Emzirme odası pislikten geçilmiyor

Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde hastanede sıra bekleyen bir anne bebeğini emzirmek için ilçe hastanesinin emzirme odasına girdiğinde pislikten çocuğunu emziremediğini iddia etti.
Bozova Devlet Hastanesinin emzirme odasına giren anne odanın her yerinde pislik olduğunu iddia ederek yerlerdeki pislikleri ve kanepenin her yerinin toz ve çamur içinde olduğunu söyledi.

Dün Sosyal medya'da paylaşılan fotoğraflarda kanepede toz ve ayakkabı izleri olduğu görülüyor. Aynı zamanda yerlerde çamur izleri ve çöplerin de olduğu görülüyor. Anne bebeğini ortam hijyenik olmadığı için emziremediğini belirtti.

Anne odadaki toz ve pisliği hastane yetkilileri ile görüşmek için baştabibin yanına gittiğini iddia etti. İddiasına göre idarede kimsenin olmadığını söyledi.

İşte o annenin sosyal medya da paylaştığı o mesaj: "Selam admin bu gün Bozova hastanesinde utanç verici bi tabloyla karşılaştım bi anne olarak bebeğimle sıra beklerken bebek açlıktan kıvranıyordu sebebini soracak olursanız birazdan atacağım resimlerden anlarsınız lütfen isim vermeden yayınlarmısınız belki sesimizi duyan olur Emzirme odası değil mikrop yuvası Baştabipin yanına gittim ama idarede kimseyi bulamadım belki siz sebep olursunuzda bi sesimizi duyan olur kolay gelsin.."

Yorum Gönder

0 Yorumlar