Bozova'da dart birincilikleri yapıldı

Bozova İlçe Okul Sporları Tertip Komitesi tarafından ilçede ilk defa düzenlenen Okullar arası dart ilçe birinciliği gençler (kız-erkek), yıldızlar (kız-erkek) kategorilerinde 13-15 mart 2018 tarihleri arsında düzenlendi.
Gençler Kategorisinde Erkeklerde 4 Kızlarda 5 takım, Yıldızlar Kategorisinde Kızlarda 5 Erkeklerde 11 takımın katılımı ile Bozova Gençlik Merkezinde yapıldı.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Nesih Çiftçi "İlçemizde ilk defa okullar arası Dart Şampiyonası düzenlendi.İlk defa böyle bir turnuvanın düzenlenmesinin en büyük faktörü, Bozova Belediyesince hazırlanan ve geçen yıl İlçemizde uygulanan Bozova Sporla Tanışıyor Projesidir. Proje kapsamında tüm okullarımıza Dart malzemesi alınmıştı. Bunun sonucunda Dart branşına yüksek bir katılım oldu.
Bu nedenle İlçemizde ilk defa yapılan Dart İlçe Şampiyonası için, gençlerin sportif faaliyetlere katılımını destekleyen Kaymakamımız ve Belediye Başkan V Sayın Zekeriya Göker'e, teşekkür ederim.Turnuvanın gerçekleşmesinde emeği olan Beden Eğitimi Öğretmeni arkadaşlara, katılan okul müdürlerimize, Dart İl Temsilcisi Halil Durmuş hocamıza da ayrıca teşekkür ederim. İlçede derece elde edip Şanlıurfa da yapılacak olan Okullar arası Dart final grubu müsabakalarına katılmaya hak kazanan takımlarımıza başarılar dilerim" dedi

Yorum Gönder

0 Yorumlar