Bakan Fakıbaba, Bozova'yı güzelleştireceğiz

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Dr.Ahmet Eşref Fakıbaba,bir dizi temaslarda bulunmak üzere geldiği Şanlıurfa'da ilk olarak Bozova'yı ziyaret etti.



Bakan Fakıbaba Bozovba'da ilk olarak Ak Parti ilçe Başkanlığı ve Bozova Belediyesini ziyaret etti. Fakıbaba burada partililer ve vatandaşlar sohbet etti.

Bakan Fakıbaba  Ak Parti İlçe Başkanlığında şu açıklamayı yaptı: "Şanlıurfa’daki çalışmalarımıza çok önem verdiğimiz Bozova ilçemizde başladık. Bozova’yı her haliyle daha yaşanabilir hale getirmek, en iyi hizmeti sunmak bizim görevimiz. Bunun için hemşehrilerimizin desteği ile çok çalışarak ilçemizi güzelleştireceğiz."

Bakan Fakıbaba Bozova Belediyesi çıkışında yapılan çalışmaları takdir ederek, "Bozova Belediyesi’nin bütçesinin büyük bir kısmı yatırımlara harcanıyor. Yatırım arttıkça ilçemiz daha da güzelleşecek, insanımızın yüzü daha da gülecek."

Bakan Fakıbaba Bozova temaslarına binaen twitter hesabında şu paylaşımı yaptı: "Şanlıurfa’da muhtarlarımız ve sivil toplum kuruluşlarının değerli temsilcileri ile bir aradayız, gün boyu öneri ve talepleri dinleyeceğiz. Ortak aklı hakim kılarak talepleri karşılayacak gücümüz, azmimiz var. Bozova’nın kısa süredeki değişimi bunun en güzel örneği."

Bakan Fakıbaba’ya ilci ziyaretleri kapsamında Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili M.Ali Cevheri ve il Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ve yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.



Yorum Gönder

0 Yorumlar