Bozova 75.MTAL'ye nazar değdi

Şanlıurfa 2.Amatör A Grubunda mücadele Bozova 75.MTAL Yenice 2.nolu sahada Ankaspor ile karşılaştı.

Şanlıurfa 2.Amatör A Grubunda mücadele Bozova 75.MTAL bugüne kadar oynadığı 9 maçın tamamında galip gelerek 27 puanla ilk sırada yer alıyor. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Bozova temsilcisi pazar günü deplasmanda Ankaspor 3-2 yenildi.

Pazar günü oynan maçta her iki takım galip gelmek için kıyasıya mücadele etti. Çekişmeli geçen maçta gülen taraf Ankaspor oldu.

Ankaspor son zamanlarda oynadığı maçlarda yeni bir seri yakalayarak üst sıralara doğru tırmanışa geçti. Ankaspor bugüne kadar oynadığı 9 maçta 4 galibiyet 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak grupta 14 puanla 3.sırada yer alıyor.

Ankaspor son üç maçını galibiyetle kapadı.

Bozova 75.MTAL ilk kez sahadan mağlubiyet alarak takımı adına nazar boncuğu takmış oldu. Grup maçlarının tamamlanmasına 7 maç kaldı.

Kulüp Başkanı Ömer Yıldırım maç sonunda sosyal medya hesabında şu bilgiyi paylaştı, "Dün oynadığımız ankaspor maçında 3 2 yenildik çok zevkli ve çekişmeli geçen maçta galip gelen ankaspor tebrik ediyorum.ayrıca futbolcularımı hocamızı ve yönetimdeki arkadaşlarıma cani gönülden teşekkür ediyorum."

Yorum Gönder

0 Yorumlar