Yazar CHP'den siyasete atılacak mı?

Bozova'nın tanınan ve sevilen simalarından Mahmut Yazar'ın CHP'den Milletvekili adayı olacağı söyleniyor.
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun danışmanı Cuma Karavar'ın Mahmut Yazar'ı ziyaret etmesinin ardından gözler, Yazar'ın siyasete girip girmemesine çevrildi.

24 Haziran seçimlerine kısa süre kala, Türkiye genelinde olduğu gibi Şanlıurfa'da da siyaset kızışıyor. AK Parti seçim çalışmalarını sürdürürken, CHP de bu dönem Meclis'e milletvekili göndermeyi hedefliyor.

Henüz aday adaylık başvuruları başlamadı ancak, Cumhuriyet Halk Partisi kentte etkili olmak için önemli isimlerle yol alacak. Partiye oy kazandırabilecek kişileri aday göstermeyi planlayan CHP, bu anlamda kentte kamuoyu yoklaması yapıyor. Geçtiğimiz günlerde kente gelerek, bir araştırma yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun danışmanı Cuma Karavar, bunun için iş adamı Mahmut Yazar'la görüştü. Bu görüşmenin ardından gözler CHP'nin birinci adaylığı için Yazar'a çevrilirken, kamuoyunda da Yazar'ın ismi sıkça kullanılıyor.

Sürekli sorunları gündeme getirerek kamuoyu oluşturan Yazar, Şanlıurfa'da isminden en çok söz ettiren isimlerden oldu. Özellikle muhalefet destekçileri sosyal medyadan da hesaplar açarak, Yazar'ın aday olması için kampanya başlattı. Şahsi olarak muhalefet yapan Yazar, aday adaylığı başvuruları başlamadan sıkça konuşuluyor. Daha önce farklı isimlerle şansını deneyen ana muhalefet partisinin bu seçimde Yazar'ı ön plana çıkararak istediği başarıya ulaşması bekleniyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar