Bozova spor'da meyvelerini topluyor

Bozova Belediyesince, İlçede uygulanan Bozova Sporla Tanışıyor Projesi ürün vermeye devam ediyor.
Proje kapsamında eğitim alan öğrenci-sporcular daha önce atletizm ve kano branşlarında dereceler elde etmişlerdi. Yine proje kapsamında Kano Branşında sportif eğitim alan Ali Kemal Sarar ve Ziylan Yılmazer, Okullar arası Kano Türkiye Şampiyonasında derece elde ettiler.

Sakarya Sapanca’da 25-27 Mayıs 2018 tarihleri arasında düzenlenen Okullar arası Durgunsu Kano Türkiye Şampiyonasında sporcumuz Ali Kemal Sarar Küçük Erkekler Kategorisinde K1 500 metrede Türkiye üçüncüsü, Ziylan Yılmazer ise Yıldız Kızlarda K1 500 metrede Türkiye dördüncüsü oldu.

Genç sporcuların Sakarya Sapanca da aldıkları Kupa ve madalyaları, Bozova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Zekeriya Göker Kano antrenmanı öncesi sporculara vererek tebrik etti.

Konu ile ilgili olarak Bozova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Zekeriya Göker şunları kaydetti: “Göreve başladığımızda gençlerimiz için uygulamaya koyduğumuz, Bozova Sporla Tanışıyor Projesi ürün vermeye devam ettiğini görüyoruz. Daha önce Atletizmde Reyhan Çiçek, Aziz Uymaz, İmhan Boztepe, Kano da K2 de Yusuf Ercan, Yusuf Can Ercan’la Türkiye dereceleri elde edilmişti.

25-27 Mayıs 2018 tarihleri arasında Sakarya İli Sabanca İlçesinde yapılan Okullar arası Türkiye Kano Şampiyonasında, Küçük Erkekler K1 500 metrede sporcularımızdan Ali Kemal Sarar Türkiye Üçüncüsü, Yıldız Kızlar K1 500 metrede sporcularımızdan Ziylan Yılmazer de Türkiye dördüncüsü oldu.

Gençlerimize imkân verildiğinde, azimleri ile neler başaracaklarının bir örneğidir bu. Gençlerimize inanıyorum yakın zamanda daha da büyük başarılar getireceklerdir İlçemize. Sakarya Sapanca da yapılan Kano yarışlarında derece yapan göz bebeklerimizi tebrik ediyor, İl Müdürümüz Hakan Keşküş, İlçe Müdürümüz Nesih Çiftçi, İl Temsilcimiz Murat Zeki Güçlü, antrenörlerimizi ve velilerimizi destekleri ve emeklerinden dolayı kutluyorum” diyerek sözlerine son verdi.


Yorum Gönder

0 Yorumlar