Yazar, HDP'yi ziyaret etti

Şanlıurfa işadamı siyasetçi Mahmut Yazar, yaklaşan yerel seçimler öncesi Halkların Demokratik Partisi(HDP) Şanlıurfa il başkanlığını ziyaret ederek, yeni eş başkanlara hayırlı olsun dileklerini iletti.
Şanlıurfa’nın tanınan iş adamı ve siyasetçilerinden Mahmut Yazar, beraberindeki heyetle HDP il başkanlığını ziyaret ederek, yeni atanan il eş başkanları Aliye Kızıldamar ile Halil Akbaş’a hayırlı olsun temennisinde bulundu.
Yaklaşan yerel seçimler için de birbirlerine başarı dileklerini ileten taraflar, burada yerel seçimleri değerlendirdi. Demokrasinin ağır bastığı, barış ve huzurun hakim olduğu bir seçim havası temin ettiklerini dile getiren Yazar, “Amacımız, halkımızın refah düzeyini yüceltecek politikalar izlemektir. Bu yerel seçimlerde umuyoruz ki Şanlıurfa’yı ileriye taşıyacak kişilere yönelik oy kullanılır. Şanlıurfa, gerçekten hak ettiği yerde değil ve bizler, Şanlıurfa’nın hak ettiği seviyeye gelmesi için mücadele veriyoruz. Şanlıurfa’da barış, demokrasi ve kardeşliğin hakim olması, aynı zamanda ekonomik sorunların kalmadığı, işsizliğin bittiği bir süreç oluşturmak istiyoruz. Bugün de HDP il eş başkanlarıyla hem yerel seçimlerde neler yapılabilir, hem de hayırlı olsun dileklerimizi iletmek üzere geldik. Umarım bu seçimde kazanan kardeşlik olur, kazanan Urfa olur” Dedi.
HDP Urfa İl Eş Başkanı Aliye Kızıldamar da, ziyaret ve görüşlerinden ötürü Mahmut Yazar’a teşekkür ederek, Yazar’ın görüşlerinin demokrasi adına önemli olduğunu belirtti.

Yorum Gönder

0 Yorumlar