Güllüoğlu, Belediye Başkanlığı için kolları sıvadı

2019 yılı Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler kapsamında il ve ilçe adayları açıklanırken, halen açıklanmayan aday adaylarında heyecan dorukta.

AK Partinin kuruluşundan beri şu an Çin Halk Cumhuriyeti Pekin Büyükelçisi A.Emin Önen ile birlikte Bozova ilçesi ve köyleri (Mahalleleri) başta olmak üzere il genelinde aktif siyaset yapmış olan Ziraat Mühendisi İbrahim Kayıhan Güllüoğlu, AK Parti Belediye Başkan aday adayı oldu.

AK Partiden Şanlıurfa’nın Bozova Belediye Başkanlığı için aday adayı olan 48 yaşındaki Ziraat Mühendisi İbrahim Kayıhan Güllüoğlu, zaman zaman İlçe Başkanlığı, Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu, yakın akrabalarından olan ve 2 dönem AK Parti Şanlıurfa Milletvekili olarak görev yapan Abdulkadir Emin Önen ile aktif olarak Bozova ilçesi geneli ağırlıklı olmak üzere il genelinde aktif siyaset yapmış olduğunu belirterek, şimdi de Bozova Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu söyledi.

İlçemizin 79 köyünü de düzenli olarak defalarca dolaştık
Bozova ilçesi Karakaş köyünün (Mahallesi) kendilerine ait olduğunu ve şu sıralar köyün Muhtarlık görevini de üstlenmiş olduğunu hatırlatan AK Parti Bozova ilçe Belediye Başkan aday adayı Ziraat Mühendisi İbrahim Kayıhan Güllüoğlu, “Burası zekâsıyla, tecrübesiyle, tecrübelerin birikimi ile görev yapılacak güzel bir yer. Dolayısı ile genç olmak avantajdır. Ülkemiz geneline de AK Parti ile hizmet götürülmüştür. Zaten geçmiş yıllarda AK Parti Şanlıurfa Milletvekili olan ve şu sıralan Çin Halk Cumhuriyeti Pekin Büyükelçisi Abdulkadir Emin Önen ile ilçemizin 79 köyünü de düzenli olarak defalarca dolaştık. Sorunlarını belirleyip partimize oy vermiş yada vermemiş ayrımı yapmadan çözmeye gayret ettik ve onları kazandık, partimizi sevdirdik. Kısaca hemen herkes bizleri tanır ve bizlerde onları yakinen tanırız. İlçemize ve ilçemiz insanlarına daha iyi hizmet etmek için Belediye Başkanlığına talibim” dedi.

Çiftçilikle uğraşıyor ve Muhtarlık görevini de yürütüyor
AK Parti Bozova ilçe Belediye Başkan aday adayı Ziraat Mühendisi İbrahim Kayıhan Güllüoğlu, kendilerine ait olan Bozova ilçesine bağlı Karakaş Mahallesinde (Köyü) halen çiftçilikle uğraşıyor ve Muhtarlık görevini de yürütüyor.
1998 – 2007 yılları arasında Şanlıurfa ve Bozova’da Tarımsal Zirai İlaç Bölge Bayiliği ve Bozova ilçesi Karakaş Mahallesinde çiftçilikle uğraşan AK aday Ziraat Mühendisi İbrahim Kayıhan Güllüoğlu, 40. Dönem 2005-2007 Şanlıurfa Ziraat Mühendisleri Odası Yönetim kurulu üyeliği, 2007 – 2014 Bozova Ziraat Odası Yönetim Kurulu üyeliği ve Meclis Üyeliği, 2015-2016 Şanlıurfa Fıstık Üreticileri Birliği kurucu üyesi ve halen Denetleme kurulu Üyesi, 2014 yılından beri Bozova Karakaş Mahalle Muhtarlığı halen devam ediyor.
Türkçe, Kürtçe ve orta derecede İngilizce bilen AK Aday adayı Güllüoğlu, evli, 1’i kız 3 çocuk babasıdır.

2.400 dönüm arazilerini Devlete bağışlamışlardı
Çalışkan, dürüst, gözü-gönlü tok, hayırsever bir genç olan AK Parti Bozova ilçe Belediye Başkan aday adayı Ziraat Mühendisi İbrahim Kayıhan Güllüoğlu, 2014 yıllarında kendilerine ait olan 2.400 (İki bin dörtyüz) dönüm arazilerini ağaçlandırmak şartıyla devlete bağışlamışlardı.

Yorum Gönder

0 Yorumlar