Bozova takımları haftayı puansız kapattı


Şanlıurfa 1.Amatör A Grubunda ve 1.Amatör B gruplarında bu hafta oynanan maçlar ilk sezonun maçları tamamlandı. Bozova takımlarından 75.Yıl Gençlikspor deplasmanda Karaköprüspor’a 2-1 yenilirken Bozovagücü ise sahasında Çamlıdere Gençlikspor’a 6-1 yenildi.
Şanlıurfa 1.Amatör grubunda Pazar günü oynanan liderlik maçında iki namağlup takımlardan 75.Yıl Mesleki Teknik Lisesi ile Karaköprüspor karşı karşıya geldi. Kıyasıya geçen maçta Karaköprü Belediyespor 7 maçtır yenilmeyen Bozova temsilcisi 75.Yıl Mesleki Teknik Lisesi’yi 2-1 yenerek sezonu 27 puanla lider kapattı. 75.Yıl Mesleki Teknik Lisesi ise 24 puanla ikinci sırada kaldı.
Grupta oynan diğer kapanış maçlarında ise Reha Gençlikspor, Yeni Harranspor 3-0 yenerek grubu 14 puanla 4.sırada tamamladı.

Şanlıurfa Karşıyaka takımı ise evinde Edessaspor’u 2-0 yenerek grubu 13 puanla 5.sırada tamamladı. Edessaspor ile 8 puanla 7.sırada kaldı.
Eyyüpspor ise sahasında karşılaştığı Birecikspor’a evinde 4-3 mağlup oldu. Eyyüpspor grubu 11 puanla 6. Sırada tamamlarken Birecikspor ise 7 puanla 9.sırada tamamladı.
Viranşehir İdmanyurdu – Halfetispor maçında ise Viranşehir ekibi 3-0 hükmen galip sayıldı. Viranşehir ekibi 8 puanla 8. Sırada kaldı. Halfetispor ligden ihraç edildiğinden grubu 0 puanla son sırada tamamladı.

Şanlıurfa 1. Amatör B. Grubunda toplu sonuçlar
Şanlıurfa 1.Amatör B. Grubunda şampiyonluk mücadelesi veren Viranşehir Sanayispor ile Badıllı Gençlikspor karşılaşması 2-2 sonuçla tamamlandı. Viranşehir ekibi averaj farkıyla 16 puanla grubu lider tamamladı. Aynı puanda olan Badıllı Gençlikspor ise 2.sırada kaldı.
Ceylanpınar Tigemspor ile Yukarı Göklüspor arasında geçen karşılaşmada gülen taraf Ceylanpınar ekibi oldu. Ev sahibi ekip sahadan 3-2 galip gelerek grubu 15 puanla 3.sırada tamamladı. Yukarı Göklüspor ise 5 puanla 9.sırada tamamladı.
Bozovagücü ile Çamlıdere Gençlikspor arasında bol gollü geçen karşılaşmada gülen taraf Çamlıdere Gençlikspor oldu. Ev sahibi ekip Bozova temsilcisi sahadan 6-1 mağlup olarak ayrıldı. Grubu 7 puanla 7.sırada tamamladı. Çamlıdere Gençlikspor ise 14 puanla 4.sırada tamamladı.
Şanlıurfa Türk Telekom  ile Yeni Halspor arasında oynanan maçta ev sahibi ekip maçtan 3-2 galip ayrılarak ligi 7 puanla 7.sırada tamamladı. Yeni Halspor ise 6 puanla ligi 8.sırada tamamladı.

Yorum Gönder

0 Yorumlar