Şampiyonluk kupası Bozova kırsalına gitti

Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde SODES tarafından ve Bozova Belediyesi tarafından desteklenen “Yarının Şampiyonları” projesinde finale kalan takım Yaylak İmam Hatip Ortaokulu oldu.
Şanlıurfa Valiliğince desteklenen SODES projesi kapsamında “Yarının Şampiyonları” projesine Bozova Belediyesi ve kaymakamlığının da desteklediği projede 440 öğrenci arasında 9 ay boyunca yürütülen spor çalışmaları neticesinde Bozova kırsal mahallerinden Yaylak ve Yukarı Demircik finale kalarak derece yapan takımlar arasına girdi.

Bozova genelinde düzenlenen turnuvada “Yarının Şampiyonları” projesinde finale kalmaya hak kazanan takımlardan Yaylak İmam Hatip Ortaokulu ile Yukarı Demircik Ortaokulu arasında oynanan maçı Yaylak ekibi maçı 3-0 kazanarak turnuvanın şampiyonu olmayı başardı.
“Yarının Şampiyonları” projesinde 9 ay boyunca Bozova’nın genç yetenekleri haftanın iki günü uzman öğreticiler eşliğinde Bozova Gençlik spora ait spor tesislerinde antrenman yaparak şampiyonaya hazırlık yapıldı. 9 aylık süre zarfında öğrenciler spor malzemeleri hediye edildi.

Final maçlarında genç sporcuları yalnız bırakmayan Bozova Belediye başkan vekili Zekeriya Göker Şampiyon takımlara çeşitli hediyeler verdi.
Proje kapsamında Yukarı Demircik ortaokulu ile Şanlıavşar Ortaokulunu çalıştıran Bekir Özgül desteklerinden dolayı Kaymakam ve Başkan Vekili Zekeriya Göker’e ve Bozova gençlik Spor ilçe Müdürü Nesih Çiftçi ve Bozova Halk Eğitim Müdürlüğüne teşekkür etti.

Turnuvada oynanan final maçlarının sonuçları şöyle:

Yaylak İmam Hatip Ortaokulu: 3 – 0 Yukarı Demircik Ortaokulu

Şanlıavşar Ortaokulu: 3 – 2 Sığırcık ilköğretim okulu


Yorum Gönder

0 Yorumlar