AK Parti Vekil aday adayları ve Bozovalılardan Aksoy’a destek

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adayları Kanal Urfa imtiyaz sahibi İbrahim Toru ve Dr. Fatih Aksoy ile birçok Bozovalı aile, AK Başkan adayı Suphi Aksoy’a her zaman destek olacaklarını belirttiler.

31 Mart yerel seçimlerinde AK Partiden Bozova Belediye Başkan adayı olan Suphi Aksoy'a destekler artıyor. Yaylak eski Belde Başkanı İbrahim Halil Göçer ile ailesi, Yaylak Mahallesinden Ekinci ailesi, Bozova Merkezden Arslan ailesi, Albayrakailesi, Keçeli ailesi,Yaslıca'dan Akbulut ailesi,Karaçizmeli ailesive çok sayıda aile ve kırsal mahalledeki seçmen ve vatandaşlar Aksoy'a tam destek vereceklerini açıkladı.

AK Parti Bozova Belediye Başkan adayı Suphi Aksoy, destek olan ailelere ve Milletvekili aday adayları İbrahim toru Dr. Fatih Aksoy’a teşekkür etti.

AK Vekil aday adayları Toru ve Aksoy’dan destek
Öte yandan Kanalurfa sahibi ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı ve Büyükşehir Belediye Başkan adayı İbrahim Toru ile AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Dr.Fatih Aksoy, AK Parti Bozova Belediye Başkan adayı Suphi Aksoy’un Seçim Bürosunu ziyaret ederek kendisine destek olduklarını söyleyip, çevrelerini, tanıdıklarını, dostlarını daAK Partiye oy vermeleri konusunda yönlendireceklerini söyledi.

Yorum Gönder

0 Yorumlar