Eşbaşkan adayları arı gibi çalışıyor

31 Mart Yerel seçimlerine yoğun bir şekilde hazırlanan Bozova Belediyesi Eşbaşkan adayları Mahmut Arslan ve Rabia Arslan dün ilk olarak Atgüden Mahallesi sakinlerini ziyaret ederek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Atgüden Mahalle sakinleri tarafından coşkuyla karşılanan eş başkan adayları ev ev dolaşarak mahalle sakinlerinin sorunları hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Özellikle kış aylarında yağışlardan dolayı kullanılamaz hale gelen yollardan dolayı mağdur olduklarını eş başkan adaylarına ileten mahalle sakinleri eş başkanlarına destek sözü verdi. Yurttaşlarin bu sıkıntısını notları arasına alan eş başkan adayları Atgüden sakinlerine 31 Marttan sonra bu sorunlarını ve diğer eksiklerini mahalle halkı ile el ele vererek çözeceği sözünü verdi.

Atgüden Mahallesinden sonra Üçdirek,Tunalı,Gerdek, Zivanlı Mahalleri ziyaret edildi.

Bozova Belediyesi Eşbaşkan adayları Mahmut Arslan ve Rabia Arslan ziyaretleri gün boyu devam etti. Atgüden mahallesinden sonra Üçdirek,Tunalı,Gerdek,Zivanlı bölgesine ziyaretler gerçekleştiren Eş başkan adayları ve beraberindeki heyet çoluk çocuk, yaşlı genç herkes tarafından çok sıcak karşılandı. Mahalle sakinleri eşbaşkan adaylarının ve ilçe örgütünün ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek destek sözü verdi.








Yorum Gönder

0 Yorumlar