Bayanlar için Bozova’da mescit yapılacak


31 Mart’ta yapılan Mahalli Yerel seçimlerden sonra Bozova Belediye Başkanı seçilen Suphi Aksoy, seçim sürecinde verdiği sözlerini yerine getirmeye başladı.

Bozova  Belediye Başkanı seçilen Suphi Aksoy, göreve gelir gelmez hızlı başladı. Seçim sürecinde vatandaş ziyaretleri kapsamında kendisine iletilen sorunların takipçisi olacağını ve bunların çözümü için gece gündüz demeden çalışacağı sözünü veren Başkan Aksoy, Bayanlara pozitif ayrımcılık ilkesiyle çalışmalara başlayan Başkan Aksoy, Bozovalı bayanların kent merkezinde eksikliğini hissettiği bayan mescid ve bayan wc sorununa el attı.


Bozova Fevzi Çakmak Caddesi PTT karşısındaki alanda inşaat çalışmaları başladı. Başkan Aksoy ve beraberindekiler inşaaat çalışmalarını yerinde inceledi.
Yapılan çalışmalarla ilgili açıklama yapan Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, vatandaşların taleplerini bir bir yerine getireceklerini belirtip,” Seçim sürecinde bir araya geldiğimiz özellikle bayan vatandaşlarımızın şehir merkezindeki mescid ve lavabo ihtiyacını aciliyet olarak arz ettik. Bu kapsamda teknik ekibimizle birlikte belirlenen alanda inşaat çalışmaları başladı. İnşallah kısa süre içinde bitirilip hizmete sunulacak. Gayemiz daha yaşanılabilir bir Bozova. Bu doğrultuda mesai kavramı dinlemeksizin çalışmalarımızı sürdüreceğiz. “ dedi.

Yorum Gönder

0 Yorumlar