Belediye hizmete devam ediyor


Merkez ve kırsal olmak üzere 88 mahallenin sorumluluğunu üstlenen Bozova Belediyesi, 23 Mahallede hizmetlerine devam ediyor.
Belediyenin tüm mahallelere hizmet götüremediğinin nedeni ise araç ve personel yetersizliği ve bunlara yönelik ödeneğin olmaması olarak gösterildi.  

23 mahalleye haftada iki gün hizmet gidiyor
Bozova Belediyesi tarafından sosyal medya hesabından merkez ve kırsal mahallelerde temizlik çalışmalarının yapıldığı belirtildi. Ancak vatandaşların yorumu, hizmetin birçok mahalleye ulaşamadığı oldu. Belediye yetkilileri ise sosyal medyadan vatandaşlara verdiği cevapta 23 mahalleye haftada iki gün hizmet götürebildiğinin altını çizerek araç ve personel eksikliğinin giderilmesi ile diğer mahallelerde hizmetin başlayacağı belirtildi.


Mahallelerine çöp toplama hizmetinin gelmediğini söyleyen vatandaşa Bozova Belediyesi tarafından cevap olarak yapılan açıklamada, "Bütçe ve ödeneğimiz ile doğru orantılı olarak merkez ve 23 kırsal mahallemizdeki katı atıkları haftada iki kez (Salı ve Cuma günleri) topluyoruz.
Personel ve araç yetersizliği dolayısıyla çöp toplama faaliyeti gerçekleştiremediğimiz kırsal mahallelerimiz ile ilgili ödenek bulma çalışmalarımıza da devam ederek siz kıymetli hemşehrimize en kaliteli hizmeti verebilmek için çabalıyoruz.
Hiçbir mahallemiz üvey evlat olmayıp tüm mahallelerimize eşit hizmet etmeye gayret göstermekteyiz. Gerekli çalışmaların tamamlanmasına müteakip anılan mahallelerimizde de çöp toplama faaliyetlerimize başlayarak mağduriyetlerin önüne geçeceğimizi umuyoruz." denildi.

Yorum Gönder

0 Yorumlar