Afrikalı golcü 75.Yıl MTAL Spor’da


Şanlıurfa 1.Amatör A Grubunda mücadele edecek olan 75.Yıl MTAL Spor, kadrosunu Afrika kıtası ülkelerinden Burkina Faso’lu genç bir isimle güçlendirdi.

75.Yıl MTAL Spor’da iç ve dış transfer çalışmaları devam ediyor. Lige mutlak şampiyonluk parolası ile başlayan ve kadrosunu kaliteli isimlerle güçlendiren Bozova temsilcisi forvet hattını Burkina Faso’lu Ywes Bambara ile güçlendirdi. 75.Yıl MTAL Sporlu yönetici tarafından takip edilerek transfer edilen genç isim Bozova’da ses getirdi.

Geçen sezon kıl payı şampiyonluğu elinden kaçıran Bozova temsilcimiz bu yıl ligde şampiyon olmak istiyor. Şampiyonluk için kolları sıvayan kulüp başkanı Ömer Yıldırım, iç ve dış transferde çalışmaları titizlikle sürdürüyor.

Burkina Faso’lu Ywes Bambara, dün gece saatlerinde Şanlıurfa GAP havaalanına iniş yaptı. Takım yöneticileri tarafından karşılanan Ywes Bambara, 75.Yıl MTAL Spor’u şampiyon yapmak için elinden geleni yapacağını söyledi.

Burkina Faso, Afrika kıtasının batı bölümünde yer alan, denize kıyısı bulunmayan bir kara ülkesidir. Ülkenin sınır komşularını Mali, Nijer, Benin, Togo, Gana ve Fildişi Sahili oluşturmaktadır. Geçmişte Fransa sömürgesi olan ülke 1960 yılında Yukarı Volta adı ile bağımsızlığa kavuşmuştur

Yorum Gönder

0 Yorumlar