Bozova Gençlik spor müdüründen veda


Bozova’da 4 yıl boyunca hizmet veren Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Nesih Çiftçi, görev süresinin dolması nedeniyle ilçedeki görevi sona erdi.
Görev süresince Bozova’ya hizmet eden Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Nesih Çiftçi, sosyal medya hesabından bir veda mesajı yayımladı.
Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Nesih Çiftçi mesajında, “Bozova İlçesinde; 4 yıldır Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğündeki görevimizi, sporun paydaşları ile hep beraber ifa ettik. Kısmet, nasip oldu bugün itibari ile Bozova İlçesindeki görevimiz sona erdi.

Sportif faaliyetlerimizin gerçekleştirilmesinde başta amirlerimiz olan Kaymakamlarımızın, 75 Yıl MTAL GSK, Bozovagücü, Bozova GSK ve Yaylak GSK nın Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin, sporun emektarları Beden Eğitimi öğretmeni ve antrenörlerinin, Voleybol, Atletizm, Bocce Bowling Dart, Kano İl Temsilcilerinin, Gençlik Merkezi Eğitmenlerimizin ve Bozova yerel basınının büyük emek ve destekleri vardı.

Bu 4 yıllık süre zarfında faaliyetlerimizi kurumlarımız ve STK lar ile işbirliği halinde yürüttük. Tüm kurumlarımız ve ilgili STK larımız bizlere kurumsal olarak destek çıktılar. Ama bazı kurumlarımızın hakkını vermem gerekir. Başta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olmak üzere Bozova Belediyesi, Emniyet Müdürlüğü, Sağlık Müdürlüğü, Yazı İşleri Müdürlüğü, İlçe Müftülüğü ve SYDV kurum amirlerinin ve personellerinin destekleri bizlere çoktu. Bu nedenle bu kurum amirlerime ve personellerine, Beden Eğitimi Öğretmenleri ve Antrenörlerimize, Gençlik Merkezi Eğitmenlerine, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü personellerimize çok teşekkür ediyorum.

Bozovaya hizmet etmekten büyük zevk aldım. Nasip, hayırlı bir ihtimaldir diye düşünüyorum. Allah hepimize hayırlı olanı nasip etsin.”

Yorum Gönder

0 Yorumlar