Bozova 75. MTAL Spor nazara geldi


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi 1.Amatör A Grubu’nda mücadele eden Bozova 75. MTAL Spor, sezonun üçüncü maçında sahasında Viranşehir Eğitimgücü’ne 2-1 yenilerek bu sezon ilk mağlubiyetini sahasında aldı.
Bozova ilçe stadında oynanan karşılaşmayı Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy tribünden izleyerek takıma destek oldu. Maç öncesi takımla beraber hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Aksoy futbolcular ve teknik heyetle maç öncesi tokalaşarak destek oldu.

 75 MTAL grubun güçlü ekiplerinden Viranşehir Eğitim Gücüne kendi sahasında 2-1 yenilerek liderliği kaptırdı. Konuk ekip 25. dakikada 1-0 öne geçti. 40. dakikada rakip takımın 10 kişi kalmasıyla ev sahibi takımın gol beklentileri yükseldi. Viranşehir ekibi 70. dakikaya kadar direndi.  70. dakikada İsmail Açıcı'nın mükemmel şutu ağlarla buluştu ve skor eşitlendi. 80. dakikada 75 MTAL galibiyet için yüklenirken bir gol daha yiyerek 2- 1 geriye düştü.
10 kişi kalan rakibi sahasında galibiyeti elde edemeyen Bozova 75. MTAL Spor bu mağlubiyetle liderliği Viranşehir temsilcisine kaptırdı.

Bozova 75. MTAL Spor ligin 4.haftasında deplasmanda Viranşehir Belediyespor ile karşılaşacak.

Yorum Gönder

0 Yorumlar