Şehit piyade er memleketine uğurlandı


Hakkari Çukurca İlçesi Işıklı Üs Bölgesi’nden Kavuşak Üs Bölgesi’ne ikmal faaliyeti icra eden aracın devrilmesi sonucu şehit olan Piyade Er Muhammet Emin KOTANOĞLU için tören düzenlendi.

Fatihler Kışlası’nda düzenlenen törene Hakkari Valisi İdris AKBIYIK, Van Asayiş Kolordu Komutanı Tümgeneral Hacı İLBAŞ, 3. Piyade Tümen Komutanı Tuğgeneral Muammer ALPER, Dağ ve Komando Tugay Komutanı Piyade Komando Albay Hasan PAÇALI, Cumhuriyet Başsavcısı İsmet ÇINAR, Hakkâri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer PAKİŞ, Vali Yardımcıları İdris KOÇ ve Aziz GÖLBAŞI, İl Jandarma Komutan Vekili Jandarma Kıdemli Albay Burhan AYDIN, İl Emniyet Müdürü Atanur AYDIN, siyasi parti temsilcileri, kurum müdürleri ile Polis ve Askerî personel katıldı.

Saygı duruşu ile birlikte şehit askerimizin naaşı tören alanına getirilerek özgeçmişi okundu. Yapılan duanın ardından şehidimizin Türk bayrağına sarılı naaşı helikopterle Yüksek Ova İlçesine götürüldü.

Yüksekova Selahaddin Eyyubi Havalimanı’nda da düzenlenen törenin ardından şehidimizin naaşı uçakla memleketine uğurlandı.

Yorum Gönder

0 Yorumlar