Bozovalı çiftçiler, Sulama Birlikleri sorunlarını AK Parti’ye taşıdı

Bozovalı Çiftçiler Ak Parti'de

Bizim Haber Ajansından Gazeteci Mustafa Payık’ın haberine göre; Bozova’dan gelen çiftçiler, AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti. Burada AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız ile görüşen çiftçiler, özellikle sulama birlikleri konusunda yaşadıkları sorunları aktardı.

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy, AK Parti Bozova İlçe Başkanı Süleyman Deveci, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan ve çok sayıda çiftçinin katıldığı toplantıda sorunlar masaya yatırıldı ve çözüm önerileri görüşüldü.

‘DESTEKLERİNİ BEYAN ETTİLER’
Toplantıdan sonra bir açıklama yapan AK Parti Bozova İlçe Başkanı Süleyman Deveci, “Biz Bozova çiftçileri olarak aynı zamanda AK Parti İlçe Başkanı, Belediye Başkanımız Suphi Aksoy, Ziraat Odası Başkanımız ve Karaköprü İlçe Başkanımızın da Bozova’nın bir çiftçisi olması hasebiyle gerek çiftçilerimiz gerekse muhtarlarımızla birlikte Bozova çiftçisinin sulama birliği ile ilgili yaşadığı sorunları İl Başkanımız Sayın Bahattin Yıldız’a iletme fırsatı bulduk. Sayın başkanımız bu konudaki desteklerini beyan ettiler bu işin takipçisi olacaklarını ifade ettiler onun için sayın başkanıma çok teşekkür ederim” dedi.
Çiftçiler Ak PArti'de

‘YANLIŞ İŞLEYİŞİN SON BULACAĞINI UMUYORUZ’
Deveci açıklamasının devamında, kafalarını kuma gömmeyeceklerini ve milletle birlikte siyaset yapacaklarını belirterek, şu ifadelere yer verdi:

“Hem çiftçiler hem muhtarlar hem yönetim kurulu hem belediye meclis üyesi arkadaşlarımız adına hepsine teşekkür ediyorum. Sulama birliğinin bir yıl içindeki su borcunu bölüm başı su ücretinin 110 liradan 160 liraya hemen akabinde 245 liraya çıkarması elbette ki kabul edilemez. Atanmış insan elbette ki hükümetimiz tarafından atanmıştır doğru işler yapan her atanmış arkadaşımızın da arkasında durmak gibi bir vazifemiz var. Ancak bir yanlış varsa da biz oradaki temsilciler olarak kafamızı kuma gömecek durumda da değiliz. Yasal her şey ahlaki değildir, 15 lira için çiftçisini icrayla avukatla muhatap etmek elbette yasal olabilir ama ahlaki değildir, zulümdür. Sulama birliği yetkilisinin cins köpeğini ısırdı diye bir vatandaşın köpeğini aylar sonra silahla öldürmesi hakkı mıdır bilmiyorum ama ahlaki değil. Bu yanlış işleyişin son bulacağını umuyoruz. Bu konuda sayın başkan bize desteklerini ve işin takipçisinin olacağını beyan ettiler. Bu konuda benim umudum vardır inşallah çitçimizin bu sorunu en yakın zamanda hallolur. Biz halkla birlikte milletle birlikte siyaset yapmak durumundayız. Halka rağmen siyaset yapanlar zaman zaman olmuştur. AK parti olarak biz her zaman halkla birlikte siyaset yapacağız dolayısıyla halkın sorunlarına karşı kafamızı kuma gömmeyeceğiz.”

Yorum Gönder

0 Yorumlar