Silah kaçakçılara yönelik operasyonda 3 kişi yakalandı


Şanlıurfa’da Jandarma ekiplerinde silah kaçakçılarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 3 şüpheli adliyeye sevk edildi.


Şanlıurfa İl jandarma komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince, Silah ve Mühimmat Kaçakçılığına yönelik operasyon yapıldı.

Operasyonda, Suruç yapılan M.G.Y., S.Y., S.Y., Ö.Y. ve E.Y. isimli şahısların evlerine yapılan eş zamanlı aramalarda (1) adet sten marka yandan şarjörlü makinalı tabanca, (1) adet bu makinalı tabancaya ait şarjör, (1.000) bin adet 7,62 mm. çapında fişek, (2) adet ruhsatsız 9 mm. çapında tabanca, (2) adet bu tabancalara ait şarjör, (32) adet 9 mm. çapında mermi ve (2) adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Şüpheli 3 şahıs gözaltına alınarak, adli makamlara sevk edildi.

İl Jandarmadan yapılan açıklamada, “Jandarma yasaların kendisine verdiği görev ve sorumluluklarının gereği olarak, Silah ve Mühimmat Kaçakçılığı ile her türlü kaçakçılık faaliyetlerine yönelik gereken bütün önlemleri en iyi şekilde almakta, vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde yaşaması için yürütülen çalışmalara aralıksız devam ediliyor.”


Yorum Gönder

0 Yorumlar