İl Gençlik Kolları Başkanı istifa etti



Ak Parti Şanlıurfa İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Salih Saraç,  jakuzi görüntülerinin sosyal medyada gündem olması üzerine sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda, “Konunun davamıza, partimize ve gençlik kolları teşkilatlarımıza zarar verdiğini görmekteyim. Bu sebeple Ak Parti Şanlıurfa İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevimden, özür dileyerek ayrıldığımı bildiriyorum” dedi.

2 yıl önce kendi Whatsapp grubunda espiri amaçlı paylaştığı jakuzi görüntüsünün sosyal medyaya düşmesi üzerine konuyla ilişkin bir açıklama yayınlayan Ak Parti Şanlıurfa İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Salih Saraç,  görevinden istifa ettiğini duyurdu.

İşte Saraç’ın sosyal medya paylaşımları:
“1/ KAMOYUNA SAYGI İLE DUYURULUR

Değerli Şanlıurfalı Hemşerilerim, Kıymetli Basın Mensupları
Bundan 2 yıl önce kendi WhatsApp grubumdaki yapmış olduğum bir espri kötü niyetli bir şekilde sosyal medyada paylaşılmıştır.

2/ Ben burada bir kesimi aşağılayıcı ya da küçük düşürücü düşünerek kesinlikle hareket etmedim. Video gerçekten saf ve temiz bir niyet ile izlendiğinde ironi amaçlı çekilen bir video olduğu ve asla toplumun bir kesimini aşağılamak amacı gütmediği görülecektir.

3/ Gelinen noktada konunun davamıza, partimize ve gençlik kolları teşkilatlarımıza zarar verdiğini görmekteyim. Bu sebeple Ak Parti Şanlıurfa İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevimden, halkımdan ve bu davaya gönül vermiş dava arkadaşlarımdan özür dileyerek ayrıldığımı bildiriyorum.”

Yorum Gönder

0 Yorumlar