3 aylık çalışma ile silah kaçakçılarına operasyon


Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Silah ve Mühimmat Kaçakçılarına yapılan operasyonda 6 şüpheli yakalandı. Şüphelilerden 3’ü tutuklanırken 1 kişi ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.


İl Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan 3 aylık çalışma sonucunda çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirildi. Olayla ilgili 6 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerden 3’ü tutuklanırken bir şüpheli ise adli kontrol ile serbest bırakıldı.

Suç örgütüne yönelik olarak yapılan operasyonlarda, 1 adet 7,62 mm. çapında Kaleşnikof Piyade Tüfeği, 2 adet Kaleşnikof Piyade Tüfeğine ait şarjör, 5 adet Kaleşnikof Piyade Tüfeği fişeği, 1 adet 7,65 mm. çapında Pietro Beretta marka tabanca, bu tabancaya ait 1 adet şarjör, 2 adet 7,65 mm. çapında fişek, 1 adet 9 mm. çapında ZORAKİ M906-T marka tabanca ile bu tabancaya ait 1 adet şarjör, 1 adet ruhsatsız otomatik av tüfeği, bu tüfeğe ait 2 adet şarjör ve 25 adet 12 cal çapında fişek ele geçirildi.

Yorum Gönder

0 Yorumlar