Şanlıurfaspor aylar sonra kazandı


Misli.com 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden Şanlıurfaspor, 10 kişi kaldığı mücadele rakibi Hacettepespor’u 1-0 yenerek ilk galibiyeti aldı.

Ligin 9. Haftasında 11 Nisan Stadyumunda oynanan Şanlıurfaspor-Hacettepespor karşılaşmasını 10 kişi ile tamamlayan temsilcimiz mücadeleyi 1-0 kazanarak adeta şeytanın bacağını kırdı.

11 Nisan Stadyumunda oynanan mücadele de Şanlıurfaspor’da 18.dakikada kırmızı kart yiyerek takımını 10 kişi bırakan Emre Özkan, sosyal medyada hedef noktasına konuldu. Tecrübeli futbolcunun kovulmasını gerektiğini söyleyen taraftarlar futbolcuya ceza verilmesi gerektiğini belirttiler.

Maçın ilk yarısında istenilen performansı ortaya koyamayan Şanlıurfaspor, maçın ikinci yarısında etkili ataklar oluşturmaya başladı. Ancak mücadelenin son dakikalarında galibiyeti getiren gol 87.dakikada Mustafa Şen’den geldi. Bu gol Şanlıurfaspor için aylar sonra gelen galibiyetin sevinci oldu.

Ligde bu sezon ilk galibiyetini alan Şanlıurfaspor, -3 puan silme cezası nedeniyle kazandığı 3 puan bu mücadele ile sıfırlandı. Temsilcimiz bu skorla ligde 1 puanla son sırada yer alıyor.

Şanlıurfaspor ligin 10.haftasında deplasmanda Kömürspor ile karşılaşacak.

Yorum Gönder

0 Yorumlar