Bozova'da silahlı kavga: 5 ölü, 2 yaralı

Bozova ilçesine bağlı Remzi köyünde meydana gelen silahlı çatışmada çok sayıda ölü ve yaralının olduğu öğrenildi.

Sokağa çıkmak kısıtlamasının sürdüğü saatlerde Bozova'nın Remzi köyünde meydana gelen silahlı kavgada 5 kişinin hayatını kaybettiği ve çok sayıda yaralının olduğu öğrenildi.

Hayatını kaybedenler arasında birisinin kadın olduğu öğrenildi. Kavganın Avcı ve Polat aileleri arasında meydana geldiği öğrenildi.


Çimento fabrikası yakınlarında meydana gelen kavgada daha önce aralarında husumet olduğu iddia edilen iki aile arasında meydana gelen  kavgayı gören vatandaşlar durumu sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi. Kavganın nedeni arazi meselesi olduğu iddia edildi.

Olay yerine giden jandarma bölgede geniş güvenlik önlemi alırken sağlık ekipleri yaralı vatandaşları Mehmet Akif İnan Eğitim ve araştırma Hastanesi'ne kaldırdığı öğrenildi.

3 Kişi gözaltına alındı

kavganın yaşandığı bölgede inceleme yapan Şanlıurfa valisi Abdullah erin 4 kişinin hayatını kaybettiğini 2 kişinin ise hastanede tedavi altına alındığı söyledi. Ayrıca olayla ilgili 3 kişinin gözaltına alındığını belirtti.

Hayatını kaybedenlerin isimleri öğrenildi

Yaşanan silahlı kavgada Elif Avcı, Mustafa Avcı ve Ömer Avcı olay yerinde hayatını kaybederken M. Emin Avcı ve İbrahim Polat ise kaldırıldığı hastanelerde hayatını kaybetti.

Cenazeler ailelerine teslim edildi
Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinden alınan cenazeler geniş güvenlik önlemleri ile cenaze nakil aracına bindirildikten sonra yunus timleri ve polis aracı cenazenin defnedileceği mezarlığa götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.



Yorum Gönder

0 Yorumlar