Kavga sonrası Başkan Almas’tan açıklama


Dün Bozova yolunda çıkan arazi kavgası nedeniyle 5 kişinin hayatını kaybetmesinin ardından Başkan Fuat Almas, “Bakıyorum da hepimiz mükemmeliz” dedi.

Şanlıurfa-Adıyaman yolu üzerindeki çimento fabrikası yakınlarında Remzi Mahallesi sakinleri arasında çıkan arazi kavgasında 5 kişinin ölmesinin ardından sosyal medyada birçok kişi konu hakkında yorumlarda bulundu.

Başkan Almas: Dürüst iseniz gelin birlikte sorunları çözelim
Arazi kavgasından bir açıklama yapan Bozova ilçe Ziraat Odası Başkan Almas, şunları söyledi, “ Böyle bir sosyal paylaşımlara bakıyorum da hepimiz birer mükemmeliz. Aslında yüzde 95’imiz aynı zihniyeti tersliyoruz beynimizin içinde. Uzlaşı olmalı, dilimiz yeterli değil, ikiyüzlülük almış̧ başını gidiyor. Bu güzel dünyayı bir türlü paylaşamadık. Barışı kardeşliği öğrenemiyoruz. Koltuk, toprak ve çıkar uğruna bir birimizi yiyoruz. Çevremizde onca benzer problemler var. Soruyorum size hangimiz gidip çözüm aradık. İş işten geçtikten sonra ahkam kesiliyoruz. Gelin bir kaç̧ kanaat önderi bir araya gelip sorunların çözümüne yönelik hareket edelim. Tabi dürüst iseniz…”

Yorum Gönder

0 Yorumlar