Arazi kavgasında tahliye kararı


Siverek’te 4 kişinin öldüğü arazi kavgasında tutuklu yargılanan Cihan İzol serbest bırakıldı.

15 Haziran 2019 tarihinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle akraba iki aile yaşanan çatışmada 4 kişinin ölümüne neden olmakla yargılanan eski AK Parti Şanlıurfa Milletvekillerinden Zülfikar İzol’un kardeşi Cihan İzol, dün çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı.


Aksaray Adliye Sarayında yapılan duruşmada delil yetersizliğinden savcı Cihan İzol’un beraat edilmesini talep etti. Mahkemede alınan karar ile tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

15 Haziran 2019 tarihinde yaşanan arazi anlaşmazlığında 4 kişi hayatını kaybederken aynı gün 2 kişi ise hastaneye giderken trafik kazası geçirerek hayatını kaybetmişti.

Yekbun İzol karara tepki gösterdi
Aksaray Adalet Sarayı önünde bir açıklama yapan Yekbun İzol, tahliye kararına tepki göstererek sosyal medya hesabından şunları paylaştı, “Her duruşma hukuksuzluklarla, adaletsizliklerle dönüyoruz! Annemin, babamın, yengemin, kuzenimin adaleti bir türlü sağlanmıyor bizimde mi öldürülmemizi bekliyorsunuz! Videolarla kanıtlı katliamın sanıklarını teker teker serbest bırakmak adalet değil!

Kimin ne yaptığını, kimi öldürdüğünü, öldürmeye çalıştığını hepsini kanıt olsun diye çektik sunduk! Ama yine de yetmiyor! İnsan öldürmek serbest mi? Katliam yapmak serbest mi? Bu adaletsiz kararlar daha ne kadar devam edecek!”

Yorum Gönder

0 Yorumlar