Harran Üniversitesi’nde yangın


Harran Üniversitesi Osmanbey Kampüsünde KYK'ya bağlı lojistik depoda yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Yangın, Harran Üniversitesi Osmanbey Kampüsü Kredi Yurtlar Kurumu lojistik deposunda çıktı.

Yangın ihbarı alan itfaiye ekipleri bölgeye intikal etti.


Osmanbey Kampüsünde yangın!
Harran Üniversitesi Osmanbey Kampüsünde KYK'ya bağlı lojistik depoda çıkan saatler sonra kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangın büyük hasara neden oldu.

Harran Üniversitesi Osmanbey Yerleşkesi'nde bulunan Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğüne (KYK) ait lojistik deposunda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine 20 itfaiye aracı, 5 TOMA ile Tarım ve Orman Bakanlığına ait arazözler alevlere müdahale etti. Ayrıca Gaziantep ve Mardin'den de takviye ekipler istendi. Yangın süresince kısa süreli patlamalar yaşandı.

Vali Abdullah Erin, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik, Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren, olay yerine gelerek çalışmaları izledi, yetkililerden bilgi aldı. 

Vali Erin, yangının çıkış sebebinin henüz belirlenemediğini söyledi.  Vali Erin,  depo da 7-8 milyon lira civarında bir malzeme olduğunu ve herhangi bir can kaybı olmadığını kaydetti.



Yorum Gönder

0 Yorumlar